Garancia

Az általános garanciára nézve a hatályos jogszabályok az irányadóak.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §-ának értelmében termékeink esetében az elállási jog nem gyakorolható – mivel nem kereskedelemről, hanem egyedi igények utáni egyedi készítésről van szó.

A helytelen tárolásból, használatból, a latex természetes öregedéséből származó károsodások és sérülések esetében, valamint a nem általunk levett méretek hibáiból adódó méretproblémák esetén garanciát nem áll módunkban vállalni.

A garancia vonatkozik az általunk levett méretek után készült ruhákra min. 2cm-es eltérés esetén, vagyis ha adott méret a testen és a ruhán mérve 2cm-nél nagyobb eltérést mutat. Ilyenkor ingyen átalakítjuk a ruhát. Bő ruha esetén ez csak akkor vonatkozik, ha a ruha szűk fazonú. Figyelem! 100%-osan passzentos ruhát csak abban az esetben lehet készíteni, ha a latexben töltött időt a méretvétel pózában töltjük, más különben a mozgás (lehetősége) miatt itt-ott mindenképp fog – és kell is ráncolódnia!

Egyedi dizájnok esetén méretbeli garanciát csak hagyományos méretre készítéssel vállalunk.

Klórozott ruhát nem javítunk ingyen (a klórozott ruha javításának a felára mindenképp felszámításra kerül). Ha kétségeid vannak a ruha méreteit illetően, akkor klórozás előtt feltétlen próbáld fel – erre a szokásos garanciális feltételeink vonatkoznak.