Garancia

Az általános garanciára nézve a hatályos jogszabályok az irányadóak.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §-ának értelmében termékeink esetében az elállási jog nem gyakorolható – mivel nem kereskedelemről, hanem egyedi igények utáni egyedi készítésről van szó.

A helytelen tárolásból, használatból, a latex természetes öregedéséből származó károsodások és sérülések esetében, valamint a nem általunk levett méretek hibáiból adódó méretproblémák esetén garanciát nem áll módunkban vállalni.

A garancia vonatkozik az általunk levett méretek után készült ruhákra min. 2cm-es eltérés esetén, vagyis ha adott méret a testen és a ruhán mérve 2cm-nél nagyobb eltérést mutat. Ilyenkor ingyen átalakítjuk a ruhát. Bő ruha esetén ez csak akkor vonatkozik, ha a ruha szűk. Figyelem! 100%-osan passzentos ruhát csak abban az esetben lehet készíteni, ha a latexben töltött időt a méretvétel pózában töltjük, más különben a mozgás (lehetősége) miatt itt-ott mindenképp fog – és kell is ráncolódnia!

Az optimálishoz (kinézet és komfort) azonban közel lehet kerülni, pl. Made To Fit Plus opcióval.

Egyedi dizájnok esetén méretbeli garanciát csak Made To Fit szolgáltás igénybevételével vállalunk.

Klórozott ruhát nem javítunk ingyen (a klórozott ruha javításának a felára mindenképp felszámításra kerül). Ha kétségeid vannak a ruha méreteit illetően, akkor klórozás előtt feltétlen próbáld fel – erre a szokásos garanciális feltételeink vonatkoznak.