Tárolás

 

 • Tárolás előtt szilikonozd, vagy hintőporozd be a ruhát, hogy ne ragadjon össze a többivel.
 • Ha használsz szilikon olajat az öblítő vízben, erre valószínűleg nincs külön szükség.
 • Figyelem! Csak hintőporral tárolva hamar tönkremegy az anyag.
 • A tárolás sötét, hűvös helyen, lehetőleg vállfán történjen (ez megakadályozza a gyűrődést) – vagy legalább gondosan hajtsd össze a ruhákat.
 • A gyűrötten, gyűrődve eltett anyag idővel tartósan gyűrött is marad.
 • Érdemes valamilyen zsákkal, zacskóval védeni, minél inkább levegőtől elzárva tartani a ruhákat.
 • Zacskónak nekünk a legjobban bevált a sima szemetes zsák. Találkoztunk már olyannal, hogy a piros-mintás zacskó összefogta a ruhát.

 

Ajánlott bejegyzések

9 hozzászólás

 1. Nekem nagyon tetszenek a latex ruhák. Fèrfi kènt is hordhatnèk latex ruhát?? Kifejezetten a nöi latex cica ruha tetszik. Szexisen áll a nőkön.

  1. Természetesen. Az, hogy férfiként felveszed, és szexinek találod a nőkön, nem zárja ki egymást, hisz’ vannak férfi és női ruhák is. 😉

   1. Ok. Értem. Csak hogy én meleg vagyok és női latex cica ruhàt akarok felvenni …. nem pedig férfi latex ruhàt. Nekem amugyis lànyos stilusom van. Ugy döntöttem hogy veszek latex cica ruhàt és otthon jàrkàlok benne. Nagyon szeretem. Igazi szép nőies karcsu alakom lett. Köszi a tanàcsot aranyos vagy és kedves.

  1. A cicaruhák 65 000 Ft-tól kezdődnek, de az ár függ magától a cicaruhától. Ha a kriszta@rubber.hu címre nagyjából vázolod, milyet szeretnél (nyugodtan írj, segítünk!), akkor pontosan meg tudjuk mondani. 🙂

   1. Egy teljesen sima fekete kellene, m -es méretben az se baj ha kicsit szűk. De a szép mintàsak is tetszenek. Vagy az àtlàtszò test szinű. A baràtomnak biztos tetszene 😉 pénteken megyek le hozzà, meg akarom lepni

 2. Drága dolog a latex,de megéri, ha valaki szereti. Mert nem csak a ruhát kell megfizetni, hanem a hozzátartozó ápolást is. Persze ettől függetlenül kifizetődő, de durva, hogy milyen áron árulják a szex shopok a szilikon olajat. Sima szilikon olajat meg nem tudom hogy Budapesten kívül hol érdemes (persze kivéve webshop)

  1. Ez jó kérdés. Aki tudja, hol lehet Budapesten kívül szilikon olajat venni, ne tartsa magában. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük